Wat kunnen wij?

Droning4solar neemt constructeurs, EPC’ers en zonnestroomprojectontwikkelaars veel werk uit handen. Vanwege onze hoge precisie metingen worden fouten in het zonnestroom legplan tot een minimum beperkt.  Zo bespaart Droning4solar hen tijd, geld, frustratie en niet onbelangrijk en veel ergernis.

Hieronder geven wij een heldere uiteenzetting van onze tijdbesparende en kwaliteitsverhogende diensten.

Gaat u nog op locatie schouwen?

Dat is verleden tijd. Droning4solar brengt daken in kaart met een precisie tot op de centimeter. U ontvangt een 3D model waarin u het volledige gebouw en alle dak objecten op kunt meten. Dat houdt in dat uw engineering betrouwbaarder wordt en het first time right percentage stijgt. Breng een dak tot in het kleinste detail in kaart met een orthomosaic en win tijd!

Veld Inmeten

Meet u uw veld nog handmatig in?

Maak gebruik van onze veld inmeting. Met drones, ground control points en het kadaster meten wij uw zonneveld tot op 1cm nauwkeurig in. Hierdoor kunt u met zekerheid van afmetingen aan uw engineering beginnen. 

AutoCAD, VirtoCAD
Digital Twin

Werkt u nog met de bouwtekeningen?

Dat is verleden tijd. Droning4solar brengt daken in kaart met een precisie tot op de centimeter. Vervolgens kunnen wij de resultaten omzetten in een AutoCAD model met alle exacte afmetingen. In deze modellen worden zonnestroomprojecten visueel gemaakt.

Thermografische Drone Inspectie

Thermografische Inspection

Inspecteert u zonnepanelen nog fysiek?

Zelf het dak op om met een thermografiecamera panelen te inspecteren is zonde van uw tijd. Thermografische drone-inspecties biedt aanzienlijke voordelen, waaronder nauwkeurige evaluaties, kosten- en tijdsbesparingen, toegankelijkheid van moeilijk bereikbare locaties, en gedetailleerde rapportage. Deze inspectiemethode draagt bij aan het verbeteren van de algehele efficiëntie en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen.

Laat Droning4solar een inspectie vanuit de lucht uitvoeren en ontvang de resultaten diezelfde week nog in uw mailbox. Snel, veilig en kostenefficiënt.

Voortgangscontrole bouw zonneparken

Managet u de bouw van uw zonnestroom parken nog handmatig?

Dat is verleden tijd. Droning4solar bied in samenwerking met SenseHawk innovatieve software en tools voor digitaal installatiebeheer van zonnepanelen, waarmee constructiemanagers hun werk tot wel 30% efficiënter kunnen uitvoeren. Deze aanpak maakt gebruik van wekelijkse dronescans, die door uzelf of door droning4solar gemaakt kunnen worden.

Ruwe Dronebeelden

Is uw project reeds afgerond, en wilt u hier mooie beelden van?

Droning4solar staat klaar om jou te voorzien van hoogkwalitiet dronebeelden zodat u deze kunt gebruiken bij de promotie van uw project. Denk hierbij aan filmpjes met diverse invalshoeken en drone perspectiven. Wat uw visie ook is, Droning4solar denkt graag met u mee.

Voorbeeld

Hieronder ziet u een voorbeeld van een 3D pointcloud. Bij aanschaf van een dakinmeting of veldinmeting, kunt u in dit model alle metingen verrichten. In het onderstaandem model kunt u rond draaien en switchen tussen een pointcloud en een mesh.