WAT KUNNEN WIJ

Droning4solar neemt constructeurs, EPC’ers en zonnestroomprojectontwikkelaars veel werk uit handen. Vanwege onze hoge precisie metingen worden fouten in het zonnestroom legplan tot een minimum beperkt.  Zo bespaart Droning4solar hen tijd, geld, frustratie en niet onbelangrijk, veel ergernis. Hieronder geven wij een heldere uiteenzetting van onze tijdbesparende en kwaliteitsverhogende diensten.

Dakinmeten

Gaat u nog op locatie schouwen? Dat is verleden tijd. Droning4solar brengt daken in kaart met een precisie tot op de centimeter. Dat houdt in dat uw engineering betrouwbaarder wordt en het first time right percentage stijgt. Breng een dak tot in het kleinste detail in kaart met een orthomosaic en win tijd. 

AutoCAD Model

AutoCAD

Werkt u nog met de bouwtekeningen? Dat is verleden tijd. Droning4solar bregnt daken in kaart met een precisie tot op de centimeter. Vervolgens kunnen wij de resultaten omzetten in een AutoCAD model met alle exacte afmetingen. 

In deze modellen worden zonnestroomprojecten visueel gemaakt. 

Thermografie Inspectie

Inspecteert u zonnepanelen nog fysiek? Zelf het dak op om met een thermografiecamera panelen te inspecteren is zonde van uw tijd. Laat Droning4solar een inspectie vanuit de lucht uitvoeren en ontvang de resultaten diezelfde week nog in uw mailbox. Snel, veilig en kostenefficiënt. 

Onze Tools

Tijdens de inmeten van daken, maken wij gebruik van een drone die van allerlei data verzameld. Met beulp van software en een coördinate geometius, genereren wij een orthomosaic tot op de centimeter naukeurig. Autocad, PV-Sol, Pix4D, en Helioscope zijn programma’s waarmee u na het importeren van deze orthomosaic, veel naukeuriger kunt werken.

Voorbeeld

Hieronder ziet u een voorbeeld van een 3D pointcloud. Bij aanschaf van ons product, kunt u in dit model alle metingen verrichten. In het onderstaandem model kunt u rond draaien en switchen tussen een pointcloud en een mesh.